Dakisolatie: gratis offertes

Welk type dakisolatie wenst u?

Is jouw dak al geïsoleerd?

Wie duurzamer wil leven en minder energie verspillen, moet eerst en vooral zijn dak controleren. Minstens 30% van het warmteverlies gebeurt immers via het dak. Daarom is dakisolatie de grootste energiebesparing.

Welke dakisolatie is er mogelijk?

  • Heb je al gehoord van het principe van een sarking dak? In tegenstellig tot de traditionele dakisolatie, wordt het dak geïsoleerd langs de buitenkant. Maar welke voordelen haal je hieruit?
  • Een veel gebruikt isolatiemateriaal is PUR. Dit is voornamelijk te danken aan zijn milieuvriendelijkheid. Maar is er een verschil tussen het kiezen tussen PUR dakisolatieplaten en PUR dakisolatieschuim?

OPGELET: DAKISOLATIE VERPLICHT VANAF 2020!
Volgens de Vlaamse dakisolatienorm moeten alle daken van woningen tegen 2020 voorzien zijn van isolatie. Dat geldt voor woningen die vóór 1 januari 2006 aangesloten werden op het elektriciteitsnet.Is jouw dak nog niet geïsoleerd? Contacteer dan snel onze isolatiespecialisten.

Ik wil dakisolatie

Vorig jaar besloten we een deel van ons dak te laten isoleren. Het ging erom om een deel van het zadeldak tot aan de zolder te isoleren. We hadden echter geen idee of de isolatie langs buiten of langs binnen diende uitgevoerd te worden. Dakwerken-gids en Bobex bracht ons snel in contact met enkele vakmannen uit de buurt die ons gericht advies gaven. Ons dak is nu volgens de wettelijke normen geïsoleerd.

M. Verstraeten uit Genk

Meer over dakisolatie, dakreiniging,...